Næsborgvej 28, 1. TH., 2650 Hvidovre

Super lækker 3 vær. med helt ny altan!

Område:
Bebyggelsen er beliggende lige ud til Vigerslevparken, kun få min. gang fra Hvidovre Torv med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder, Hvidovre Station og Hvidovre Stationscenter. Der er desuden ikke langt til off. transport.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i flot gulstens ejendom fra 1966, med bl.a.nye termoruder og nye vandrør. Ejendommen har gode fælles faciliteter. Bl.a. stort fællesvaskeri, cykelkælder, gode parkeringsmuligheder og fantastiske store tilhørende grønne fællesarealer, der bl.a. støder op til Vigerslevparken.

Lejligheden:
Boligen fremstår i meget pæn stand. Lejligheden er bestående af en lys og venlig entré med pæne gulve, stort lyst soveværelse med pæne gulve samt en skøn udsigt til Vigerslevparken. Pænt stort spisekøkken med god skabsplads ligeledes med udsigt til Vigerslevparke. Flot flisebadeværelse med stor bruseafsnit. Stor lys stue med flotte gulve og udgang til en helt nyt fantastisk altan. I stuen er der plads til både sofagruppering og spiseafsnit. Fra stuen er der adgang til soveværelse/kontor med pæne gulve. En rigtig lækker lejlighed, som bestemt er et besøg værd!

Bemærk at fællesudgifter kommer til at stige med ca. kr. 1.229,- (Det er et anslået beløb, da lånet ikke bliver opkrævet endnu)

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Stor 3 værelses lejlighed
- Fremstår indflytningsklar
- Alle radiatorer (Dobbeltplade Radiator) er fra 2017.
- Alle radiatorer har digital programmerbar termostats (Danfoss Eco)
- Vandhanen i køkkenet er fra 2017.
- Vandhanen og badet i badeværelset er fra "Grohe" de er fra 2017.
- Vasken i badeværelset er fra 2017.
- Pænt køkken og badeværelse
- Eget kælderrum
- Gode parkeringsmuligheder
- Udsigt til Vigerslevparken

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.