Landlystvej 65H, 2. TH., 2650 Hvidovre

3-vær (opr. 4 vær.) lejlighed med attraktiv beliggenhed i Hvidovre Nord!

Område:
Lejligheden er beliggende på rolig sidevej til Landlystvej i det skønne Hvidovre Nord - tæt på Hvidovre Stationscenter, Hvidovre Torv og den gamle kirke, samt få min. gang fra den dejlig Vigerslevpark, Rebæk Sø, Hvidovre Station, indkøbsmuligheder, skole m.m.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i pæn rødstens ejendom fra 1949 med termoruder og tegltag. Ejerforeningen har en god og sund økonomi og bestående af 2 blokke og har bl.a. dørtelefon, kabel-tv, gode parkeringsforhold. Til ejendommen er der også en meget hyggelig have med borde og bænke samt legeplads mv. Der er brugsret til kælderrum, cykelkæder, barnevognsrum, vaskekælder og tørrerum.

Indretning:
Lejligheden indeholder: møblerbar entré/fordelingsgang med trægulv og indbygget skab, pænt flisebadeværelse med brus fra 2013, hyggeligt hvidt IKEA-køkken fra 2013 med træbordplade samt både opvaskemaskine og vaskemaskine, fint værelse med parketgulv, stort værelse med parketgulv samt indbygget skab. Stor lys stue (opr. stue og værelse) med parketgulv samt en fantastisk udsigt over området.
Her får du en sjældent udbudt lejlighed i Hvidovre Nord med en utrolig rolig beliggenhed og alligevel en super central beliggenhed.


Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Billig ejerudgift
- Super beliggenhed i Hvidovre Nord
- God ejerforening
- Godt lysindfald i hele lejligheden
- Pænt køkken og badeværelse
- Mulighed for 4 værelser
- Husdyr er tilladt med bestyrelsens tilladelse

Lejligheden skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.