Rebæk Søpark 3, 15. 1520., 2650 Hvidovre

Flot 2-vær. lejlighed med fantastisk udsigt fra 15. sal over Storkøbenhavn

Området:
Centralt beliggende i Rebæk Søpark lige ved Rødovre Station (13. min til Kbh. H.), tæt på Rødovre gymnasium, Hvidovre Hospital, politiskolen og med indkøbsmuligheder i Rebæk centeret lige om hjørnet.

Ejendommen:
Opført i 1972 med elevator, dørtelefon, loftsrum, aflåst cykelkæder, hybridnet, vaskeri, legepladser og ikke mindst de store dejlige grønne arealer omkring Rebæk sø. Der er desuden super gode parkeringsmuligheder på stor fælles parkeringsplads, samt eget loftrum til lejligheden.

Lejligheden: Lejligheden består af en lys og venlig entré med adgang til fint stort depotrum. Stort lækkert flisebadeværelse fra 2018 med bruse afsnit, væghængt toilet samt vaskemaskine. Fint køkken med bl.a. opvaskemaskine som mulighed for dør til soveværelset, dejligt lyst soveværelse med god plads. Pæn stue med et super lysindfald fra det store vinduesparti med suveræn udsigt over Storkøbenhavn. Fra stuen er der udgang til altan hvorfra udsigten og solen kan nydes. I stue og soveværelse er der fritlagt en væg så man se det rå beton, får et råt look.


Detaljer:
- Hjemfaldspligt er indfriet
- Fælleslån er indfriet
- God udsigt over Storkøbenhavn
- Central beliggenhed i Hvidovre
- Nyt badeværelse fra 2018
- Pænt køkken
- Der er installeret Philips Hue i stuen

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.