Rebæk Søpark 11, ST. TV., 2650 Hvidovre

Stor 4-værelses lejlighed med stor lukket altan

Område:
Skønt beliggende lige op af Rebæk Sø og få min. gang til Rødovre Station og Brøndbyskoven samt 10 minutters gang til Hvidovre Torv/Hvidovrevej med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i veldrevet ejerforening med rigtige gode fællesfaciliteter såsom dørtelefon, elevator, kabel-tv, vaskeri, tørrerum, aflåst cykelkæder og gode parkeringsmuligheder. Denne lejlighed er beliggende i den bagerste af de 2 blokke som ejerforeningen består af, med direkte udsigt til de grønne arealer og Rebæk Sø. Der er brugsret til eget kælderrum og så er vaskeriet gratis.

Lejligheden:
Entre/fordelingsgang med parketgulv, 2 gode værelser med parketgulv samt skydedøre mellem værelserne. Stort dejligt soveværelse med parketgulv samt adgang fra både fordelingsgang og stue, lækkert nyt flisebadeværelse med badekar og væghængt toilet samt gulvvarme, fint gæstetoilet ligeledes med væghængt toilet, stor lys opholdsstue med parketgulv samt udgang til stor vestvendt lukket altan. Lækker nyre køkken med masser bordplads, 2 ovne samt 2 vaske. I køkkenet er der et slags bryggers afsnit med egen vask samt vaskemaskine og tørretumbler samt masser af skabsplads.

Detaljer:

- Stor 4 vær. på 101 kvm.
- Lejlighed med gæstetoilet
- Lækkert nyt badeværelse fra 2020
- Flot stort IKEA-køkken fra 2014
- Elevator
- Stor lukket altan
- Fælleslån er indfriet på denne lejlighed

En lejlighed der bestemt er et besøg værd!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.