Næsborgvej 88, 1. TH., 2650 Hvidovre

Super lækker 3-værelses lejlighed på 73 kvm. med stor lukket altan og nyt køkken

Område:
Bebyggelsen er beliggende lige op af Vigerslevparken, kun få min. gang fra Hvidovre Torv med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder, Hvidovre Station og Hvidovre Stationscenter. Der er desuden ikke langt til off. transport.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i flot gulstens ejendom fra 1966, med bl.a. ny termoruder og nyere tag. Ejendommen har gode fælles faciliteter. Bl.a. stort fællesvaskeri, cykelkæder, gode parkeringsmuligheder og fantastiske store tilhørende grønne fællesarealer, der bl.a. støder op til Vigerslevparken.

Lejligheden:
Boligen fremstår i god stand, med bl.a. nyt køkken og ny lukket altan. Lejligheden er bestående af en lys og venlig entré med parketgulv, stort soveværelse med parketgulv. Stort flot hvidt køkkenet med med plads til lille spiseplads. Stor lys stue med parketgulv. I stuen er der plads til både sofagruppering og spiseafsnit. Fra stuen er der adgang til stor ny (2020) lukket altan, der er endvidere adgang til kontor/værelse der ligeledes har parketgulv.

En rigtig dejlig lejlighed, som bestemt er et besøg værd!

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Lækkert 2 år gammelt Vordingborg køkken.
- Stor altan lukket altan.
- Beliggende i blok med udsigt til grønnearealer.
- Eget kælderrum.
- Gode parkeringsmuligheder.

Bemærk at fællesudgifter kommer til at stige med ca. kr. 1.051,01,- ( Det er et anslået beløb, da lånet ikke bliver opkrævet endnu)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.