Landlystvej 59A, 1. TV., 2650 Hvidovre

Flot 2-værelses lejlighed der fremstår nyistandsat med stor altan

Område:
Lejligheden er beliggende i det skønne Hvidovre Nord i gåafstand fra Hvidovre Station, Hvidovre Torv og den gamle kirke. Hertil byder Hvidovre Nord også på den dejlige Vigerslevpark, Rebæk Sø, en masse gode indkøbsmuligheder og skole m.m.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i fin gulstensejendom fra 1987 med termoruder og tegltag. Ejendommen byder bl.a. på dørtelefon, kabel-tv, dejlige fællesarealer og gode parkeringsforhold. Der er desuden brugsret til kælderrum og cykelparkering.

Indretning:
Lys og rummelig møblerbar entré med parketgulv. Stuen og køkken er i samme rum, hvilket giver en hyggelige stemning. Fra stuen er der adgang til den store altan. Her er et fantastisk lysindfald allerede fra middag og frem til solnedgang. Køkkenet er et Ikea køkken fra 2020 med nyre hårde hvidevare. Lækkert granitbadeværelse med brusekabine, gulvvarme og væghængt toilet samt vaskemaskine, badeværelse er 2020 renoveret med nyt skab, vask og blandingsbatteri. Stort soveværelse med indbyggede skab. Lejligheden og ikke mindst området bør bestemt opleves!

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Stor solrig altan
- 350 meter fra Hvidovre Station og Hvidovre Centret
- Åbent køkken/alrum og stue.
- Nyt køkken fra 2020
- Lejligheden fremstår nymalet fra 2020
- Pæne ny afhøvlet hvidpigmenterede parketgulve (2020)
- Der er i 2020 lavet en del nyt el i lejligheden
- Eget kælderrum.
- Gode parkeringsforhold.

Lejligheden skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.