Næsborgvej 52, ST. TV., 2650 Hvidovre

Super lækker 3-værelses lejlighed på 73 kvm. med stor lukket altan

Område:
Bebyggelsen er beliggende lige op af Vigerslevparken, kun få min. gang fra Hvidovre Torv med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder, Hvidovre Station og Hvidovre Stationscenter. Der er desuden ikke langt til off. transport.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i flot gulstens ejendom fra 1966, med bl.a. ny termoruder og nyere tag. Ejendommen har gode fælles faciliteter. Bl.a. stort fællesvaskeri, cykelkæder, gode parkeringsmuligheder og fantastiske store tilhørende grønne fællesarealer, der bl.a. støder op til Vigerslevparken.

Lejligheden:
Boligen fremstår i særdeles god stand, med bl.a. nyt køkken og lækkert badeværelse med bruseafsnit. Lejligheden er bestående af en lys og venlig entré med nyt trægulv samt indbygget skab, stort soveværelse med nyt trægulv. Stort flot hvidt spisekøkkenet med mørkt gulv og bordplade der giver et eksklusivt look. Køkkenet har nye kvalitets hårde hvidevare. Stor lys stue med nyt trægulv. I stuen er der plads til både sofagruppering og spiseafsnit. Fra stuen er der adgang til stor ny (2020) lukket altan, der er endvidere adgang til soveværelset kontor/værelse der også har nyt trægulv, samt lille depotrum. En rigtig lækker lejlighed, som bestemt er et besøg værd!

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Lækkert 2 år gammelt Vordingborg køkken.
- Nye kvalitets hårde hvidevare med nypris på kr. 36.900, -
- Stor altan lukket altan.
- Lækkert badeværelse hvor der er igen synlige rør.
- Der er nye trægulve i entre, stue samt værelser.
- Eget kælderrum.
- Gode parkeringsmuligheder.

Bemærk at fællesudgifter kommer til at stige med ca. kr. 1.064,71,- (Det er et anslået beløb, da lånet ikke bliver opkrævet endnu)

En rigtig lækker lejlighed, som bestemt er et besøg værd!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.