Tværvej 24, 1. th., 2640 Hedehusene

Super flot andelsbolig med meget central beliggenhed

Område:
Her får du en andelsbolig beliggende centralt i Hedehusene, med gåafstand til stationen og gode indkøbsmuligheder i nærmiljøet. Nem adgang til skole, fritidsaktiviteter, natur m.m. Området byder også på gode uddannelsesinstitutioner og gode muligheder for at pendle rundt. Derudover er du tæt på den nye attraktive bydel 'Nærheden', hvor du finder det fredede naturområde Sejlbjerg Mose og få hundrede meter væk ligger det store natur- og friluftsområde Hedeland med skibakke, udendørs fitness, naturlegepladser, golfbane og meget mere.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i en flot murstens ejendom fra 1966, med nymalet opgange og nye hoveddøre. Ejendommen byder på gode fælles faciliteter med bl.a. fællesvaskeri, gode parkeringsmuligheder tæt på opgangen, depotrum mm.

Lejligheden:
Boligen er lige blevet istandsat med nyt køkken, nyt filt på alle vægge (dog ikke gang og badeværelse), nymalet, nye karme og gulvpanler samt nye gulve (dog ikke i soveværelse). Her får du en veldisponeret planløsning med gode mulighed for at lave et ekstra soveværelse. Lejligheden er bestående af en entré med indbygningeskabe, flot nyt spisekøkken med god plads, kæmpe stue med skønt lysindfald fra begge sidder af lejligheden. Her er der plads til både spisebord og sofaen. Skønt stort soveværelse med gode indretningsmuligheder (kan sagtens laves til to vær.)

Varme: Fjernvarme/blokvarme

Detaljer:

- Forældrekøb er tilladt
- Central beliggenhed
- Gode indkøbsmuligheder
- Veldisponeret planløsning
- Tæt på station og uddannelsesinstitutioner
- Mulighed for 2 soveværelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.