Bonkesvej 3H, 2., 2650 Hvidovre

Super lækker 4-værelses med altan!

BEMÆRK! Prisen på lejligheden er sat ned og sælger har indfriet fælleslån, hvilket medføre at ejerudgiften er faldet med kr. 520,- om mdr.

Område:
Dejlig 4-værelses lejlighed centralt beliggende i Hvidovre ved Hvidovre Torv og få min. gang fra Vigerslevparken, tæt på offentlige transportmuligheder samt Hvidovre Stationscenter med masser af gode indkøbsmuligheder.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i flot ejendom fra 1971 med helt nyt tag samt vinduer/skydedør ud mod vejen. Her er der adgang til aflåst cykelkælder samt fælles-/festlokale med div. hårde hvidevarer og bar. Tilhørende lejligheden er eget kælderrum, samt Brugsret til parkeringsplads.

Indretning:
Lejligheden indeholder: Pæn entré i åben forbindelse med super flot nyere køkken med masser af skabe samt spiseplads, dejlig stor lys stue med udgang til stor altan samt trappe til 1.sal: Stor repos, 3 skønne soveværelser. Smukt badeværelse med brus, håndklædevarmer og vaskemaskine. En sjældent udbudt lejlighed som bestemt er et besøg værd.

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
* Kæmpe altan med morgensol frem til kl. 14.00 samt sol fra kl. 14.00 til solnedgang på svalegang, som også bruges til altan.
* Stort spisekøkken med god plads
* Lækkert badeværelse med håndklædevarmer
* Pæne trægulve
* Central beliggenhed
* Super flot lejlighed
* Brugsret til parkeringsplads

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.