Vesterkøb 1, 1. tv., 2640 Hedehusene

Kæmpe andelsbolig med super central beliggenhed Kæmpe andelsbolig med super central beliggenhed

Område:
Her får du en andelsbolig beliggende centralt i Hedehusene, med gåafstand til stationen og gode indkøbsmuligheder i nærmiljøet. Nem adgang til skole, fritidsaktiviteter, natur m.m. Området byder også på gode uddannelsesinstitutioner og gode muligheder for at pendle rundt. Derudover er du tæt på den nye attraktive bydel 'Nærheden', hvor du finder det fredede naturområde Sejlbjerg Mose og få hundrede meter væk ligger det store natur- og friluftsområde Hedeland med skibakke, udendørs fitness, naturlegepladser, golfbane og meget mere.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i en flot murstens ejendom fra 1966, med nymalet opgange og nye hoveddøre. Der vil også blive udskiftet vinduer i ejendommen samt opføres nye altaner mod gård (uden huslejestigning). Ejendommen byder på gode fælles faciliteter med bl.a. fællesvaskeri, gode parkeringsmuligheder tæt på opgangen, depotrum mm.

Lejligheden:
Lejligheden byder på en veldisponeret planløsning med rig mulighed for at sætte sit eget præg. Lejligheden er bestående af en entré med trægulv, ældre køkken med mange muligheder, stor stue med skønt lysindfald fra begge sidder af lejligheden. Her er der plads til både spisebordet og sofaen. Derudover har stuen en charmerende fransk altan. Kæmpe soveværelse med gode indretningsmuligheder (kan sagtens laves til to vær.) samt et yderligere fint soveværelse.

Varme: Fjernvarme/blokvarme

Detaljer:

- Forældrekøb er tilladt
- Central beliggenhed
- Gode indkøbsmuligheder
- Veldisponeret planløsning
- Rig mulighed for at sætte eget præg på lejligheden
- Tæt på station og uddannelsesinstitutioner
- Mulighed for 4 soveværelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.