Næsborgvej 42, 2. TH., 2650 Hvidovre

Dejlig 3 vær. med unik privat tagterrasse!

Område:
Bebyggelsen er beliggende lige ud til Vigerslevparken, kun få min. gang fra Hvidovre Torv med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder, Hvidovre Station og Hvidovre Stationscenter. Der er desuden ikke langt til off. transport.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i flot gulstens ejendom fra 1966, med bl.a. nye termoruder og nyere tag. Ejendommen har gode fælles faciliteter. Bl.a. stort fællesvaskeri, cykelkælder, gode parkeringsmuligheder og fantastiske store tilhørende grønne fællesarealer, der bl.a. støder op til Vigerslevparken.

Lejligheden:
Boligen er bestående af en lys og venlig entré med trægulv, lyst soveværelse med trægulv. Ældre brugbart køkken med god skabsplads. Fint flisebadeværelse med bruseafsnit. Stor lys stue med parketgulv. I stuen er der plads til både sofagruppering og spiseafsnit samt udgang til den fantastiske tagterrasse. Fra stuen er der adgang til soveværelse/kontor/spisestue med parketgulv. En rigtig dejlig lejlighed, som bestemt er et besøg værd!

Lejligheden har fået skiftet vandrør, lavet tagterrasse samt udskiftet termoruder, det vil medføre at fællesudgifterne stiger.

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Unik stor privat tagterrasse
- 3 værelses lejlighed
- Eget kælderrum
- Gode parkeringsmuligheder

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.