Næsborgvej 48, ST. TV., 2650 Hvidovre

Lækker 3 vær. med ny lukket altan!

Område:
Bebyggelsen er beliggende lige ud til Vigerslevparken, kun få min. gang fra Hvidovre Torv med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder, Hvidovre Station og Hvidovre Stationscenter. Der er desuden ikke langt til off. transport.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i flot gulstens ejendom fra 1966, med bl.a. ny termoruder og nyere tag. Ejendommen har gode fælles faciliteter. Bl.a. stort fællesvaskeri, cykelkælder, gode parkeringsmuligheder og fantastiske store tilhørende grønne fællesarealer, der bl.a. støder op til Vigerslevparken.

Lejligheden:
Boligen fremstår i pæn stand. Lejligheden er bestående af fin entré med pænt tæppe/parketgulv, stort lyst soveværelse med tæppe/parketgulv. Hyggeligt hvidt køkken med god skabsplads samt spiseplads. Dejligt flisebadeværelse med bruseafsnit. Stor lys stue med tæppe/parketgulv. I stuen er der plads til både sofagruppering og spiseafsnit. Fra stuen er der adgang til den fantastiske store lukke altan. Soveværelse/kontor med parketgulv. En rigtig hyggelig lejlighed, som bestemt er et besøg værd!

Bemærk at fælleslån til stigstrengeprojektet er indfriet på denne lejlighed (ca. kr. 43.000,-)

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Stor lukket altan
- Stor 3 værelses lejlighed
- Køkken med spiseplads
- Dejligt stort badeværelse
- Eget kælderrum
- Gode parkeringsmuligheder

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.