Bonkesvej 4, ST. TH., 2650 Hvidovre

Lækker 3-vær lejlighed med attraktiv beliggenhed i Hvidovre Nord!

Område:
Lejligheden er beliggende på en rolig sidevej til Landlystvej i det skønne Hvidovre Nord - I gåafstand til Hvidovre Station, Hvidovre Stationscenter, Hvidovre Torv og den gamle kirke, samt få min. gang frapark, sø, skov, indkøbsmuligheder, skole m.m.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i pæn rødstensejendom fra 1949 med termoruder og tegltag. Ejerforeningen har en god og sund økonomi og har bl.a. dørtelefon, kabel-tv, gode parkeringsforhold, hyggelig have med borde og bænke samt legeplads mv. Der er brugsret til kælderrum, cykelkæder, barnevognsrum, vaskekælder og tørrerum.

Indretning:
Lejligheden indeholder: indbydende entré med trægulv og indbygningsspot i loftet. Entreen ligger i åben forbindelse med det dejlige nyere Vordingborg køkken, der har alt i hårdere hvidevare bl.a. indbygningsopvaskemaskine samt kombi vaskemaskine/tørretumbler. Hyggeligt værelse/kontor med tæppe/parketgulv og stukloft, dejlig lys opholdsstue med parketgulv,stukloft og charmerende buet vinduesparti, og et skønt rummeligt soveværelse med parketgulv og stukloft. Lækkert nyere flisebadeværelse med separat bruseniche og gulvvarme samt indbygningsspots.

Her får du en sjældent udbudt lejlighed med en super beliggenhed, der fremstår indflytningsklar.

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Nyere køkken og badeværelse
- Der er indbygningsspots i loft i entre, badeværelse og køkken
- Få minutters gang til både skov, sø, park, skole, indkøb og station
- Cykelafstand til København
- Meget attraktivt og stille område i Hvidovre Nord
- God og veldrevet ejerforening med billige fællesudgifter (1.820,- pr. mdr.)
- Husdyr er tilladt med bestyrelsens tilladelse

Lejligheden skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.