Landlystvej 65C, 2. th., 2650 Hvidovre

4-vær (opr. 5 vær) lejlighed med attraktiv beliggenhed i Hvidovre Nord!

Område:
Lejligheden er beliggende på rolig sidevej til Landlystvej i det skønne Hvidovre Nord - tæt på Hvidovre Stationscenter, Hvidovre Torv og den gamle kirke, samt få min. gang fra den dejlig Vigerslevpark, Rebæk Sø, Hvidovre Station, indkøbsmuligheder, skole m.m.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i pæn rødstens ejendom fra 1949 med termoruder og tegltag. Ejerforeningen har en god og sund økonomi og bestående af 2 blokke og har bl.a. dørtelefon, kabel-tv, gode parkeringsforhold. Til ejendommen er der også en meget hyggelig have med borde og bænke samt legeplads mv. Der er brugsret til kælderrum, cykelkælder, barnevognsrum, vaskekælder og tørrerum.

Indretning:
Lejligheden indeholder: møblerbar entré/fordelingsgang med trægulv, pænt flisebadeværelse med brus, hyggeligt køkken med trægulv og fint lysindfald. 3 gode værelser alle med trægulv. Stor lys stue (opr. stue og værelse) med trægulv.
Her får du en sjældent udbudt lejlighed i Hvidovre Nord med en utrolig rolig beliggenhed og alligevel en super central beliggenhed.


Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Billig ejerudgift
- Super beliggenhed i Hvidovre Nord
- God ejerforening
- Godt lysindfald i hele lejligheden
- Mulighed for 4 vær. og en stue eller 2 stuer og 3 vær.
- Husdyr er tilladt med bestyrelsens tilladelse

Lejligheden skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.