Næsborgvej 86, ST. TV., 2650 Hvidovre

Håndværkertilbud, 3 vær. med kommende altan!

Område:
Bebyggelsen er beliggende lige ud til grønne område, kun få min. gang fra Hvidovre Torv med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder, Hvidovre Station og Hvidovre Stationscenter. Der er desuden ikke langt til off. transport.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i flot gulstens ejendom fra 1966, med bl.a. nye termoruder og nyere tag. Ejendommen har gode fælles faciliteter. Bl.a. stort fællesvaskeri, cykelkælder, gode parkeringsmuligheder og fantastiske store tilhørende grønne fællesarealer, der bl.a. støder op til Vigerslevparken.

Lejligheden:
Boligen fremstår til istandsættelse. Lejligheden er bestående af en entré med parketgulv, køkken med med plads til spiseplads, der er pt. ikke noget køkken i lejligheden da det gamle er taget ud. Gammelt flisebadeværelse med bruseafsnit. Stor lys stue med parketgulv. I stuen er der plads til både sofa og spisebord. Fra stuen er der adgang til soveværelse/kontor med parketgulv. Stort soveværelse med parketgulv. Et rigtig håndværkertilbud til dig der ikke er bange for at tage arbejdshandskerne på!

Det er vedtaget at der skal sættes altaner op på alle lejligheder samt skiftet vinduer, det vil medføre at fællesudgifterne stiger. Det er estimeret til en stigning i den månedlige ejerudgift på kr. 1.484,-


Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Stor altan på vej
- Stor 3 værelses lejlighed
- Mulighed for spisekøkken
- Eget kælderrum
- Gode parkeringsmuligheder

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.