Gammelgårds Alle 9, 1. 17., 2665 Vallensbæk Strand

Super pæn 3-vær. med solrig altan

Fantastisk central beliggenhed med et skønt lysindfald og dejlig stor altan, som er lukket med smart skydevinduesparti. Så kan du kan vælge at have den lukket eller åben, hvilket også giver et ekstra rum i vinterhalvåret til tørreplads m.m. Der er meget gode parkeringsforhold lige nedenfor. Her bor du meget tæt på indkøbscenter, skole/daginstitutionen, idrætscenter, tog med 20 min. til hovedbanegården. Cykelafstand til den skønne strandpark med lækker badestrand, lystbådehavne m.m.

Der er fællesantenne med mulighed for mange tilvalg af div. kanaler, cykelkælder, eget kælderrum, store grønne områder med flere boldbaner og legepladser. Der er desuden selskabslokale som kan lejes. Ejendommen opvarmes med billig fjernvarme.

Lejligheden indeholder: Fordelingsentré, dejlig lys stue med udgang til denne skønne altan (her har du sol stort hele dagen). Stort soveværelse ligeledes med udgang til altanen. Fint rummeligt børneværelse. Flot og næsten nyt (2015) køkken med god skabsplads. Pænt badeværelse med bruseniche. Lejligheden fremstår meget velholdt og indflytningsklar.

Læs mere om ejerforeningen på www.vejlegaardsparken.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.