Grøndalsvej 8, 2. MF., 2000 Frederiksberg

Super lækker 3-vær. med altan og unik beliggenhed

Område:
Her får du en meget sjælden lejlighed med en helt unik beliggenhed i et særdeles charmerende boligområde på Frederiksberg. Et eftertragtet stille og hyggeligt kvarter tæt på Lindevang Metro, Grøndals St. hvorfra man kan tage F-toget et enkelt stop mod Flintholm Station eller to stop mod Nørrebro St., hvor byens muligheder står klar. Din "nabo" er Grøndalsparken hvor du kan nyde en god løbetur eller gåtur og rundt om hjørnet har du Femte Juni Plads. I kort gåafstand finder du bl.a. Irma og Netto. Der er flere specialbutikker nær boligen og derudover er der spisesteder og take-away-restauranter.

Ejendommen:
Lejligheden ligger på 2.sal i en klassisk murstensejendom fra 1934 og her får du hele 73 m2, som er ekstremt godt udnyttet. Lysindfaldet og den indbydende indretning skaber ideelle rammer om din kommende bolig. Hvis du drømmer om en altan og elevator så får du sørme også dette i denne bolig.

Lejligheden:
Rummelig fordelingsentré, fantastisk stue som udgør boligens samlingspunkt, og rummets gode størrelse giver rigtig mange indretningsmuligheder og så er der udgang til skøn solrig altan. I forlængelse af stuen er der en lækker spisestue (tidligere soveværelse) som er i åben forbindelse med det fine køkken. Dejligt soveværelse samt flot stort badeværelse.

Her går bolig og beliggenhed op i en højere enhed, og du har nu mulighed for at blive den nye ejer. Skynd dig og ring og bestil en fremvisning.

Detaljer:
- Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
- Elevator
- Altan
- Skønt gårdmiljø med legeplads og Grill plads
- Vaskekælder og tørrerum

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.