Rebæk Søpark 3, 15. 1519., 2650 Hvidovre

Lækker 1-vær. på 15.sal med fantastisk udsigt udover København!

Området:
Centralt beliggende i Rebæk Søpark lige ved Rødovre Station (13. min til Kbh. H.), tæt på Rødovre gymnasium, Hvidovre Hospital og med indkøbsmulighed lige om hjørnet.

Ejendommen:
Opført i 1972 med elevator, dørtelefon, aflåst cykelkælder, hybridnet, vaskeri, legepladser og ikke mindst de store dejlige grønne arealer omkring Rebøk sø. Der er desuden super gode parkeringsmuligheder på stor fælles parkeringsplads, samt eget loftrum til lejligheden.

Lejligheden:
Denne lyse og velindrettede lejlighed byder på 44 veldisponerede kvadratmeter. Du træder ind i en lille lys gang, med stor skabsplads og videre ind til et dejligt, lyst og regulært værelse med rigelig plads til både sengeafdeling, spiseplads og dagligstue. Fra stuen er der den mest fantastiske udsigt ind over København. Yderligere er der udgang til altanen i hele lejlighedens bredde. Altandøren er skiftet for blot 1 år siden. Super flot nyere køkken med bl.a. opvaskemaskine. Stort pænt flisebadeværelse med vaskemaskine og badekar. Velkommen til en indflytningsklar lejlighed.

Detaljer:
- Fælles lånet er indfriet på denne lejlighed.
- Fantastisk udsigt udover København.
- Nyere køkken med opvaskemaskine.
- Stort pænt badeværelse med badekar og vaskemaskine.
- Indflytningsklar lejlighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.