Valby Langgade 86B, 5. th., 2500 Valby

En andelsbolig på 44 kvm med en super beliggenhed!

Område: Beliggende i spændende omgivelser, tæt på Valby Tingsted som er en hyggelig plads omgærdet af populære butikker og caféer. Tæt på indkøbscenteret Spinderiet, S-tog og busser ved Valby st., Fitnesscenter, Nordisk Film, Zoologisk have samt Søndermarken osv. Kun få kilometer fra det centrale København.

Ejendommen: Opført i 1957 på grunden hvor Valby Sporvognsremise førhen lå. Foreningen består af 2 bygninger på 5 etager samt tagetage og kælder. Opført i pudsede mursten og malet i en lys farve. Taget er belagt med eternitskifer. I stueplan er der 6 erhvervslejemål. Der er skiftet vinduer 2015 til 3 lags energiglas.
Der er pulterrum på loftet samt i kælder, hvor der også er beboervaskeri. Der hører et pulterum til hver lejlighed, og der er ekstra man kan leje.
Der er en stor gård aflåst med port, her er der overdækket cykelparkering, legefaciliteter samt en stor terrasse med havemøbler samt grill. Gården er fælles for gårdlauget Remisegården. Foreningen er stiftet i 1998.

Indretning: Entré med adgang til alkove som bruges til soveafsnit, stort værelse/stue med ovenlysvinduer, spiseplads samt sofaafsnit, foredlingsgang med adgang til fint køkken med bl.a. vaskemaskine og et gasblus, et pænt badeværelse med brus og terrazzogulv. Alle værelser har træparketgulve.

Varme: Fjernvarme

Detaljer:
- Super god beliggenhed tæt på Spinderiet, Valby st. mv.
- Sjældent udbudt andelslejlighed
- Lav boligafgift
- Stort gårdanlæg

Ring i dag og bestil en fremvisning!


BEMÆRK at alle dokumenter fra foreningen findes på vores hjemmeside under dokumenter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.