Bagsværd Hovedgade 99, 2. E., 2880 Bagsværd

Dejlig 1 vær. centralt beliggende

Området:
Super central beliggenhed lige i centrum af Bagsværd med masser af gode indkøbsmuligheder og få min. til S-toget. Her er alt hvad man kan ønske sig af f.eks. forskellige indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, Gladsaxe Bio, Storcentret i Lyngby, Kulturhuset, caféer, specialbutikker osv. En attraktiv beliggenhed der både byder på en meget central placering, men også en masse dejlige naturområder lige i nærheden, som Bagsværd Sø og Hareskoven.

Ejendommen:
Højhus på 9 etager med mange lejligheder og erhverv i den nedre del af ejendommen. En velfungerende ejerforening med spændende planer for den nærmeste fremtid. Brugsret til eget kælderrum, fællesvaskeri, cykelparkering og 2 elevatorer. Mulighed for kabel-tv.

Lejligheden:
Entré med parketgulv og indbygget skab, flisebadeværelse med hvide fliser på væggene og stiftmosaik på gulvet samt bruseafsnit. Stor og lys værelse/stue med parketgulv og gode indretningsmuligheder. Fint spisekøkken med parketgulv og udgang til en god altan, med regulær størrelse og løber langs stuen.

Detaljer:
- En godt udnyttet lejlighed
- Spisekøkken
- Dejlig altan
- Mulighed for hurtig overtagelse
- Lejligheden ligger centralt i forhold til indkøb, S-tog m.m.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.