Brøndbyskel 19, st., 2650 Hvidovre

Lækker villalejlighed på 149 kvm. i det skønne Hvidovre Nord!

Område:
Ejendommen er beliggende på en meget stille og børnevenlig villavej i det skønne Hvidovre Nord med gåafstand til Hvidovre Torv og den gamle kirke. Et stenkast fra den dejlige Rebæk Sø, Hvidovre Station, indkøbsmuligheder, skole m.m.. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. til Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Ejendommen er en villa i 3 plan. Ejendommen er pudset og hvidmalet, har nyere termoruder (2014/2016). Ejendommen er beliggende på en grund på 601 kvm. Til stueetagen er der en dejlig have med terrasse samt en parkeringsplads og en carport med skur.

Indretning:
Fælles indgang/opgang.

Stueplan: entre/fordelingsgang, lækker stue med udgang til stor terrasse, spisestue/værelse, 2 gode værelser, lækkert hvidt køkken fra 2014 med sorte granitbordplader, lækkert badeværelse fra 2014 med gulvvarme og sorte klinker på gulvet samt stort bruseafsnit med hvide fliser på væggene.

Kælder: Stueetagens del af kælderen består af en hel lille lejlighed med følgende: fordelingsgang, spisekøkken, badeværelse med bruseafsnit, stue/værelse samt et lille værelse.

Fælles kælder: fordelingsgang og fyrrum/vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.

Varme:
Naturgasfyr

Detaljer:
- God beliggenhed i Hvidovre Nord
- Dejlig egen have med terrasse og carport
- Nyere køkken og badeværelse
- Ejendommen er i en rigtig god stand

Ejendommen skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.