Næsborgvej 58, 1. TV., 2650 Hvidovre

Fed 3-vær. med kommende altan!

Fed 3-vær. med kommende altan!

Område:
Bebyggelsen er beliggende lige ud til Vigerslevparken, kun få min. gang fra Hvidovre Torv med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder, Hvidovre Station og Hvidovre Stationscenter. Der er desuden ikke langt til off. transport.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i en flot gulstensejendom fra 1966, med bl.a. termoruder og nyere tag. Ejendommen har gode fælles faciliteter. Bl.a. stort fællesvaskeri, cykelkælder, gode parkeringsmuligheder og fantastiske store tilhørende grønne fællesarealer, der bl.a. støder op til Vigerslevparken.

Lejligheden:
Lejligheden er bestående af en lys og venlig entré med pænt venylgulv/parketgulv og indbygget skab, stort soveværelse med parketgulv. Stort lyst køkken med god skabsplads, parketgulv og plads til spisested. Lækkert flisebadeværelse med bruseafsnit fra 2009. Stor lys stue med parketgulv. Depotrum som kan benyttes som kontor. Fra stuen er der adgang til andet soveværelse/kontor med parketgulv og indbygget skab.

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Stor 3 værelses lejlighed
- Er indflytningsklar
- Stor dejligt køkken og super pænt badeværelse
- Beliggende tæt på Vigerslevparken
- Der er eget kælderrum til lejl.
- Gode parkeringsmuligheder
- Det er besluttet at der skal laves altan, nye vinduer og omlægning af stigestrenge på ejendommen, hvilket medføre ejerudgiften stiger ca. kr. 1.457,- pr. mdr.

For detaljerede oplysninger om bygningsprojektet, se da:
- Altanbyggeri: http://www.efhvidovrevang.dk/bygge-projekter/altan-og-vinduer/
- Stigstrenge: http://www.efhvidovrevang.dk/bygge-projekter/stigstrenge/
- Referater: http://www.efhvidovrevang.dk/referater/

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.