Mosehaven 19, 2640 Hedehusene

Charmerende fritidshus med direkte adgang til grønt areal

Dette skønne fritidshus som har loft til kip og synlige loftsbjælker giver en dejlig følelse af rummelighed. Huset fordeler sig på entré, et fint badeværelse med bruseafsnit, et soveværelse med plads til dobbeltseng og et stort og åbent opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i forbindelse, hvor man har et skønt lysindfald hele dagen. Det store køkken har dejligt med bord- og skabsplads samt vaskemaskine og opvaskemaskine, så der er rig mulighed for at opholde sig her længere tid ad gangen og ganske komfortabelt.

Fra stuen af kan man træde ud på en dejlig stor og delvis overdækket træterrasse. Her kan man få lov til at nyde eftermiddags- og aftensolen. Syd for huset kan privatlivet i den grad nydes i en dejlig lukket gårdhave, hvor der hurtigt bliver rigtig lunt og dejligt når solen kigger frem. I husets gårdhave findes ekstra opbevaringsplads i to separate redskabsrum, hvor man finder fin plads til havemøbler, haveredskaber, cykler m.m.

Haven er dejlig overskuelig og nem at holde og derfor kan sommeren bruges på afslapning og minimalt havearbejde. Som et tillæg til haven har huset direkte udgang til de dejlige store fællesarealer med bl.a. legeområder til børnene og grønne arealer og huset er derfor dejligt tilbagetrukket fra vejen.

Området:
Dette skønne område har kort afstand til centrum af Hedehusene og indkøbsmuligheder kan findes i både gå - og cykelafstand og da der kun er 2 km. til Hedehusene Station kan I hurtigt komme til storbyerne København og Roskilde.

Dette fritidshus skal ses!

Detaljer:

- Pænt nyere køkken
- Ny træterrasse (2021)
- Dejlig ugeneret have
- Stort og åbent køkken-alrum
- 2 parkeringspladser tilknyttet huset
- God beliggenhed
- Mulighed for hurtig overtagelse

Bemærk at denne ejendom er nedsat med kr. 200.000,-, så her får du virkelig meget hus for pengene.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.