Hvidovrevej 87, 2650 Hvidovre

2 plans villa på 170 m2 inkl. kælder

Håndværkertilbud!

Område:
Ejendommen er beliggende centralt i Hvidovre, trukket tilbage fra Hvidovrevej i det skønne Hvidovre Nord, tæt på de rekreative områder omkring Rebæk Sø, Brøndbyskoven og friluftsbadet. Holmegårdsskolen er lige rundt om hjørnet og der kun ca. 600 m til Hvidovre Station. Hvidovre Torv er ligeledes i gåafstand. Hvidovre kommune har det hele: sandstrand, dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, svømmehaller, gode indkøbsmuligheder (Flere butikscentre og mange butikker på Hvidovrevej) et sprudlende alsidigt foreningsliv og så ligger det kun ca. 8 km. fra Rådhuspladsen og 15 min til Lufthavnen i bil.

Ejendommen:
Ejendom opført i 1957 og har pudset facade og er i 2 plan på i alt 170 m2 inkl. kælder og er beliggende på dejlig grund på 700 kvm. med bl.a. carport og solterrasse.

Indretning:
Stueplan: Entré med parketgulv samt trappe til kælder, 2 gode værelser med parketgulv og indbygget skab, flisebadeværelse med badekar, fint hvidt IKEA-køkken fra 2021. Dejlig lys opholdsstue med parketgulv og udgang til haven
.
Kælder: Høj og lys kælder, fordelingsrum med ud/indgang, vaskerum, disponibelt rum, fyrrum/bryggers med fjernvarme unit, toilet. Der er integreret garage i kælderen.

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Håndværkertilbud/byggegrund
- Fjernvarme
- Central beliggenhed
- Nyere køkken fra 2021

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.