Markersvænge 49, 2690 Karlslunde

Spændende villa med mange muligheder i eftertragtet villakvarter

Beliggenhed:
Her får du en dejlig placering i et yderst roligt og børnevenligt område, tæt på naturskønne områder, stranden, gode stisystemer til bl.a Strandskolen, Karlslunde idrætsanlæg/Stadion, Karlslunde station og indkøb.

Ejendommen:
Attraktiv og spændende murstensvilla med mange muligheder opført i 1966 og er med nyere termoruder i næsten i hele huset samt nyere falstagstenstag. Villaen danner ramme om hele 261 m2. som er virkelig godt udnyttet - 175 m2 boligareal og 86 m2 højloftede og tør kælder. Der er desuden en stor garage på 27 m2. Indretningen af ejendommen gør det muligt, at man kan udleje noget af huset og dermed opnå en ekstrem billig ejerudgift. Boligen er perfekt til en større familie eller evt. agere hjem for flere generationer. Desuden er det muligt at drive liberalt erhverv på ejendommen.

Haven:
Den hyggelige have på grunden, der er 743 m2, oser af hygge og villakvarters-idyl, og giver dig rig mulighed for at nyde solens stråler på den store anlagte fliseterrasse i haven.

Indeholder:
Villaens stueetage indeholder en fin entre, 3 dejlige, rumlige værelser, skøn stor opholdsstue/spisestue med et fantastisk lysindfald fra stuens fine ovenlysvinduer, fint badeværelse med brus, dejligt stort køkken med god skabsplads og i åben forbindelse med spisestuen. Derudover et større rum med mange muligheder, som kan etableres som selvstændig lejlighed da der tilhører egen indgang og toilet. Er også godkendt til liberalt erhverv. I kælderen, som er stor, lys og med højt til loftet finder du 3 store opholdsrum samt toilet med mulighed for bad. Kælderen kan også indrettes til selvstændig lejlighed eller evt. teenagebolig..

Opvarmning:
Naturgasfyr.

Detaljer:
- Villa med mange muligheder
- Nyere tag og termoruder
- Børnevenlig beliggenhed
- Fremstår meget velholdt
- Muligt at drive liberalt erhverv på ejendommen

Vi ses på Markersvænge 49, som måske er din/ jeres kommende drømmebolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.