Danhaven 10, 2500 Valby

Murermestervilla tæt på Valbyparken

Beliggenhed:
Drømmer I om hus og have tæt på byen? Så skal I ud se på denne ejendom - Boligen er beliggende i meget børnevenligt område og i gåafstand til flere indkøbsmuligheder og Kirsebærhavens Skole. Åmarken Station er ikke længere væk end 1.5 km. og lige om lidt åbner Metroen M4 København Syd, der også ligger indenfor ca. 1.5 km. Hvis du hopper på din cykel er du hurtigt i Valbyparken, Kystagerparken med strand samt alle specialbutikkerne, lækre restauranter og caféer på Valby Langgades handelsstrøg.

Ejendommen:
En særdeles charmerende og velholdt murermestervilla fra 1956 på 216 etagermeter inkl. 84 m2 høj og tør kælder. Ejendommen er opført i smuk klassisk 50'er-arkitektur - med rødstensfacade, tegltag og med et skønt lysindfald. Sælger har bevaret sjælen i huset og her får du mange charmerende detaljer.

Haven:
Super hyggelige have på grunden, der er 811 m2, oser af hygge og villakvarters-idyl med bl.a. drivhus og rig mulighed for at nyde solens stråler på den store træterasse og den hyggelig overdækket fliseterrasse i haven.

Indeholder:
Stueplan: Entre med flot trappeparti til 1.sal, pænt stort spisekøkken med god skabsplads og mulighed for køkken-alrum, stor opholdsstue i åben forbindelse med spisestuen som har udgang til den dejlige solrige træterrasse.
1.sal: Badeværelse med brus, stort lyst soveværelse med fransk altan samt 3 børneværelser.
Kælder: En fin kælder som er oplagt til evt. teenagebolig, kæmpe opholdsstue (har før været 2 rum), vaskerum, fyrrum, værksted, viktualierum samt brusemulighed. Der er desuden egen udgang op til haven.

Opvarmning:
Fjernvarme

Detaljer:
- Børnevenlig beliggenhed og tæt på alt
- 216 etagermeter
- 4 soveværelser på 1.sal
- Utrolig charmerende og et flot arkitektonisk hus

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.