Storegade 27, 2650 Hvidovre

Fantastisk charmerende villa beliggende i Hvidovre i hjertet af Avedøre Landsby

Bemærk meget lave ejerudgift!

Område: Ejendommen er beliggende i den charmerende Avedøre landsby i Hvidovre tæt på marker og grønne områder, stort naturområde med bl.a. heste, køer og får, tæt på ridecenter, boldbaner, idrætscenter. Få min. gang til offentlig transport, indkøb, daginstitutioner m.m. 5-10 min kørsel til skole og Hvidovre Havn & Brøndby Havn, og så er der kun ca. 12 km. ind til Rådhuspladsen.

Ejendommen: Ejendommen er opført i 1965 og fremstår med filset facader, termoruder samt betontegsten på taget. Boligen er i 3 plan og er på hele 268 kvm. inkl. 98 kvm. kælder. Ejendommen er beliggende på hyggelig ugenert grund 833 kvm. Dejlig bred indkørsel med plads til flere biler. I haven er der en kæmpe solrig fliseterrasse samt flisebelagt gangsti fra indkørsel om til terrassen. I forhaven er der en skøn græsplæne med god plads til alle familiens behov.

Indretning:
Stueplan: Entré med stor fordelingsgang med indbygget skab samt trappe til 1. sal og kælder, fint gæstetoilet, dejligt rummeligt soveværelse/kontor, kæmpe opholdsstue med brændeovn og i åben forbindelse med den dejlige spisestue som har udgang til den kæmpe nyanlagte fliseterrasse. Køkkenet har masser af opbevaringsplads og ligger i åben forbindelse med spisestuen.

1.sal: fordelingsgang, 3 rigtige dejlige store soveværelser samt et lidt mindre soveværelse alle med et godt lysindfald samt stort badeværelse med både brus og kar samt gulvvarme.

Kælder: høj og tør kælder med egen indgang: fint badeværelse med brus, stort køkken med god skabsplads, 3 gode opholdsrum, stor opholdsstue med varmepumpe samt fint bryggers/fyrrum.

Ejendommen fremstår særdeles velholdt og indflytningsklar.

Varme: Nyt pillefyr fra 2024 / varmepumpe

Detaljer:
- Ny kæmpe flisebelagt terrasse
- Nymalet skabslåger i køkkenet i stueetagen
- Der er lagt nye laminatgulve overalt i stueetagen og på 1.sal
- Hele ejendommen er nymalet indvendigt
- Meget lav ejerudgift
- Hyggelig landsbyidyl tæt på grønne områder og blot 12 km. fra Rådhuspladsen.
- Mange kvm. for pengene

Ejendommen skal opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.