Vamdrupvej 29, 2610 Rødovre

Særdeles charmerende villa i det eftertragtede Hendriksholms Kvarter!

Område:
Ejendommen er centralt beliggende i Rødovre. Villaen er beliggende i gåafstand til grønne områder, Damhussøen, gode indkøbsmuligheder, skoler, daginstitutioner og offentlige transport muligheder.

Ejendommen:
Boligen fra år 1929/1944 er en skøn villa med pudset facade og tegltag samt termoruder. Desuden carport på 15 m2 samt garage på 13 m2 og lækkert drivhus/orangeri. Ejendommen er beliggende på en fantastisk skøn ugeneret grund på 692 kvm. Både forhaven og baghaven er et kapitel for sig selv og skal opleves.

Indretning:
Dejlig entre, super flot køkken med god skabsplads og i åbent forbindelse med skøn spisestue. Herfra er der adgang til denne smukke opholdsstue med udgang til den dejlige have med flere terrasser. Bryggers med udgang til super hyggelig overdækket terrasse samt haven. Opbevaringsrum/kontor samt fint badeværelse med brus og opgang til kæmpe hems, som bruges som soveværelse. 1.sal: 2 gode soveværelser samt super flot toilet. En sjælden udbudt ejendom, som fremstår meget velholdt og indflytningsklar. Ring for en fremvisning.

Varme:
Naturgasfyr

Detaljer:
- Et hus med utrolig meget sjæl og en sjælden ejendom
- Unik beliggenhed
- Skøn familiebolig
- Fantastisk ugeneret grund

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.