Strandbovej 96, 2650 Hvidovre

Vil du bygge nyt i Strandmarkskvarteret?

Område: Grunden/ejendommen er beliggende på Strandbovej der er en forlængelse af Hvidovre Strandvej i den gode ende af det skønne Strandmarkskvarter, som er et fredeligt og børnevenlig område, med Kystagerparken og Hvidovre Havn som nabo samt skole og fritidscenter m.m. indenfor gåafstand. Der er desuden kun en kort cykeltur til Valbybyparken, Åmarken st. og gode indkøbsmuligheder. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Stationscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km ind til Rådhuspladsen. Her bor du både tæt på byliv, grøn natur samt vand.

Ejendommen: På grunden ligger en lille rødstensejendom fra 1936 på 95 kvm. plus 15 kvm. havestue. Ejendommen er i så dårlig stand at man næppe vil renovere den. Grunden er hele 925 kvm. og er meget ugenert. En fantastisk grund med muligheder for at opføre dit drømme hus.

Indretning: entré, spisestue, stor vinkelstue med brændeovn (opr. stue og vær.), køkken, 2 værelser, bryggers/fyrrum, badeværelse og havestue.

Varme:
Oliefyr

Detaljer:
- Unik beliggenhed i Strandmarkskvarteret
- Skøn ugenert grund på 925 kvm.
- Mulighed for naturgas

Grunden skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.