Lindevang 19, 2660 Brøndby Strand

Total istandsat villa med unik beliggenhed

Område:
Fantastisk beliggenhed, meget tæt på den smukke strandpark imellem Brøndby og Vallensbæk havn. Her bor du centralt og får samtidig naturen helt tæt på. Skole, indkøb og S-tog er lige "rund om hjørnet".

Ejendommen:
Her får man et ekstrem velholdt hus på 164 m2, som er blevet total istandsat fra A-Z (2015). Et meget sjælden udbudt hus, med en god planløsning samt mange gode detaljer. Villaen er beliggende på en 822 kvm. skøn grund på stille villavej, og har både garage og carport samt en lækker solrig træterrasse.

Indretning:
Entre med klinker, fordelingsgang med halogenbelysning, 3 lyse soveværelser, flot badeværelse med brus og væghængt toilet samt halogenbelysning, kæmpe forældresoveværelse med lækkert Walk in closet og direkte adgang til eget badeværelse med brus og væghængt toilet samt halogenbelysning, fint bryggers med god skabsplads og vaskemaskine & tørretumbler, smukt hvidt Kvik køkken-alrum med alle hvidevarer bl.a. indbygget Siemens kaffemaskine, dejlige spisestue i åbent forbindelse med køkken og den skønne opholdsstue med pejs og udgang til lækker solterrasse.

Varme:
Naturgas

Detaljer:
- Nyt tag (2015)
- Nye vinduer (2015)
- 2 nye badeværelser (2015)
- Nyt køkken (2015)
- Flotte trægulve og gulvvarme overalt i huset
- Super beliggenhed
- Dejlig stor grund på 822 kvm.
- Carport plus garage
- Lækker træterrasse
- Total indflytningsklar


Ejendommen skal ses !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.