Lunagervej 14A, 2650 Hvidovre

Fin 1-plans villa på 107 kvm. beliggende i Strandmarkskvarteret

Område: Ejendommen er beliggende i den gode ende af det skønne Strandmarkskvarter som er et fredeligt og børnevenlig område, med Kystagerparken som nabo samt skole og fritidscenter m.m. indenfor gåafstand. Der er desuden kun få min. gang til Åmarken st., havnen og indkøbsmuligheder. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Stationscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km ind til Rådhuspladsen. Her bor du både tæt på byliv, grøn natur samt vand.

Ejendommen: Flot 1-plans i gule mursten med termoruder og skifereternit tag. Villaen er opført i 1967 og er beliggende på 600 kvm. grund med bl.a. overdækket terrasse, carport og udhus.

Indretning: entré, fordelingsgang, flisebadeværelse med badekar, køkken, stor lys vinkelstue med brændeovn og udgang til den overdækkede terrasse (opr. stue og værelse). 2 gode lyse soveværelser, bryggers med med naturgasfyr samt vaskemaskine og tørretumbler.

Varme:
Naturgas

Detaljer:
- Fantastisk beliggenhed i Strandmarkskvarteret
- Carport og udhus
- Der er parketgulv i alle rum på nær bryggers og badeværelse
- Mulighed for et 3. værelse

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.