Hf. Havebyen Mozart 49, 2450 København SV

Meget charmerende helårs kolonihavehus med unik beliggenhed

Området:
Kolonihavehuset er beliggende i den gamle charmerende del af Sydhavnen. Den ligger tæt på naturlegepladser, Karens Minde Kulturhus, caféer, Børnenes Dyremark, Fitness World, Valbyhallen og Valby Vandkulturhus, hvor der kan svømmes og opleves spa. Lejligheden er beliggende tæt på både Irma, Super Brugsen og Fakta. Derudover ligger S-togstationerne Sjælør st. og Sydhavn st. få minutters gang væk. Der er tilmed metrolinje på vej lige ved Mozarts Plads. Derudover er planen, at der allerede om 2 år åbner en stor strandpark i Valbyparken, som kun ligger få minutters gang fra huset.

Ejendommen:
Huset er på 120 m2 og er opført i 1960 med en tilbygning fra 2008. Her får du et charmerende træhus med solceller på taget og en meget hyggelig have med mange solterrasser. Der er termoruder og ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Indretning:
Meget hyggeligt spisekøkken med ovenlysvindue, 2 store soveværelser med trægulv og udgang til haven og terrasse. Skøn stor rummelig stue med udgang til haven og dejligt lysindfald. Pænt badeværelse med brus, fint fyrrum med mulighed for at lave endnu et toilet. Fordelingsgang/opholdsstue med udgang til mellemgang, hvor der er udgang til haven. Stort værelse med trægulv som vil være oplagt til en teenager eller en lejer.

En ejendommen som meget sjældent udbydes! Så er du på jagt efter et hus med en helt fantastisk beliggenhed i et smukt kvarter, så skynd dig og ring og bestil en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.