Søliljevej 19, 2650 Hvidovre

Unik beliggenhed i Strandmarkskvarteret tæt på havnen

Område: Ejendommen er beliggende lige nede ved havnen (ca. 300 m væk) i den gode ende af det skønne Strandmarkskvarter, som er et fredeligt og børnevenlig område, med Kystagerparken som nabo samt gåafstand til Engstrandskole, Langhøjskolen, Frihedens Butikscenter, Strandmark fritidscenter og Friheden Station m.m. Der er desuden kun en kort cykeltur til Valbybyparken, og gode indkøbsmuligheder. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Stationscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km ind til Rådhuspladsen. Her bor du både tæt på byliv, grøn natur samt vandet.

Ejendommen: Pæn gulstensvilla med nye fuger lavet i 2011, opført i 1938 på 965 kvm stor grund, med carport på 14 kvm samt stort udhus/værksted på 43 kvm begge opført i 1975. Hovedtrappen til indgang er renoveret i 2011.

Indretning: Stueplan: Entré med adgang til toilet med mulighed for brus, hyggeligt køkken med udsigt til have, stor stue med brændeovn og flot stukloft med udgang til en stor terrasse på 15 kvm, fra stue adgang til stort soveværelse med indbyggede skabe.
Fra entré er der adgang til kælder. Kælderplan: Flere opholdsrum/disponible, badeværelse med bruseafsnit, fra kælder opgang til en hyggelig have med forskellige æbletræer samt et stort værksted/udhus.

Varme: Naturgas

Detaljer:
- Unik beliggenhed i Strandmarkskvarteret
- Tæt på Hvidovre Havn og Strand
- Tæt på skoler og Frihedens Butikscenter
- Børnevenligt villakvarter
- Stor terrasse

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.