Strøbyholm 33, 2650 Hvidovre

Pæn og indflytningsklar 1-plans villa i børnevenligt kvarter!

Område:
Ejendommen er beliggende i Avedøre på meget stille og børnevenlig villavej, tæt på grønne områder, station, indkøbsmuligheder, skole m.m.. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. indtil Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Charmerende 1-plans villa opført i 1975 i gedigne materialer. Pæn 1-plans villa på 112 kvm. med carport på 27 kvm. Huset er utroligt godt indrettet og fremstår i god stand med bl.a. nyere badeværelse. Her får du en meget børnevenlig beliggenhed med stisystemer og grønne fællesarealer. Ejendommen har en dejlig ugeneret grund på 464 kvm med en skøn sydvendt terrasse. Her får du et hyggelig område, hvor områdets børn kan lege i trygge omgivelser og så er der kun ca. 500 meter til Børneinstitutionen Vedbyholm.

Indretning:
Lys møblerbar entré, pænt nyere stort badeværelse med gulvvarme og brus. Stort nyere Svanekøkken i åben forbindelse med stue. Stuen er dejlig lys med masser af plads, parketgulv samt udgang til den dejlige overdækket terrasse og have. Villaen byder på 3 gode soveværelser samt et bryggers med udgang til have.

Varme:
Naturgas

Detaljer:
- God beliggenhed
- God indretning
- Indflytningsklar
- Nyere badeværelse m. gulvvarme
- Dejlig have
- Carport på 27 kvm.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.