Hf. Kettehøj 121, 2650 Hvidovre

Charmerende kolonihavehus på skøn Idyllisk andelsgrund.

Her får du et hyggeligt hus fra 2002 med en tilbygning fra 2012, huset er på 57 kvm. Huset er bl.a. blevet malet 3 gange med linoliemaling og har en solrig have på 484 m2, hvor man kan nyde udelivet i sig egen lille oase. Der er også et udhus på ca. 9 kvm.

Kolonihaven har en meget central beliggenhed lige ved Netto og Rema 1000. Der er få min. gang til offentlige transport på Kettevej. Når man kommer ind på den meget stille villavej, så kan du straks mærke den hyggelig og stemningsfulde atmosfære i dejlige omgivelser med et rigtig socialt naboskab.

Fra forhaven præsenterer huset sig klassisk med rød træbeklædt facade og hvide vinduer. Terrassen er utrolig solrig, men man også vælge skygge og læ på grunden. Flisegangen fra forhaven leder om til baghaven, hvor der bl.a. er drivhus og mange muligheder for beplantninger i haven helt efter jeres drømme. Her er der er plads til både grillen og urtehaven m.m.

Indenfor i det charmerende hus finder I et hyggeligt køkken i åbent forbindelse med spisestuen og udgang til denne dejlig terrasse/have. Skøn stor opholdsstue med udgang til forhaven. Endelig byder huset pået lyst soveværelse samt fint badeværelse med brus.

Savner du et pusterum fra hverdagen, så dette kolonihavehus måske noget for dig. Ring og bestil en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.