Bibliotekvej 5, 2650 Hvidovre

Lækkert halvt dobbelthus på 172 kvm.

Ejendommen er beliggende få min. gang fra skole og offentlige transportmuligheder. Det forventes at der kommer metro/ringbane til Hvidovre indenfor en kortere årrække. Hvidovre kommune har det hele: Dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, flere svømmehaller, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Stationscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun 9 km. indtil Rådhuspladsen.

Ejendommen: Et dejligt halvt dobbelthus bygget i 1945 på 106 kvm. samt 66 kvm. kælder, opført i gule mursten med nyere termoruder. Boligen er beliggende på en skøn grund på 977 kvm., med bl.a. carport/udhus og stor træterrasse.

Indretning: entré med laminatgulv og indbygget skab samt trappe til kælder og 1. sal. Pænt nyere hvidt køkken med sort bordplade samt laminatgulv. Køkkenet ligger i åbent forbindelse med den lyse vinkelstue der også har laminatgulv samt udgang til den skønne træterrasse. Soveværelse med klinkegulv.

1. sal: repos med trægulv, toilet samt 3 gode værelser hvor det ene har indbygget skab, på 2 af værelserne er der trægulv og i det sidste er der laminatgulv.

Kælderplan består af et fordelingsrum med klinkegulv samt fjernvarmeunit og udgang til forhaven. Pænt badeværelse med stort bruseafsnit samt vaskesøjle og halogenbelysning i loftet, disponibelt rum med trægulv og fritlagte bjælker, disponibeltrum/værelse med laminatgulv og fritlagte bjælker. Pulterrum.

Varme: Fjernvarme

Detaljer:
- Mulighed for at udvide stuen
- Alt murværk udvendigt er eftergået og har fået nye fuger
- Skøn have med lækker træterrasse
- Nyere termoruder

Ejendommen skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.