Strandhavevej 45, 2650 Hvidovre

Vil du gerne bo med unik vandudsigt i Strandmarkskvarteret?

Område: Ejendommen er beliggende lige nede ved havnen i den gode ende af det skønne Strandmarkskvarter, som er et fredeligt og børnevenlig område, med Kystagerparken som nabo samt skole og fritidscenter m.m. indenfor gåafstand. Der er desuden kun en kort cykeltur til Valbybyparken, Åmarken st. og gode indkøbsmuligheder. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Stationscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km ind til Rådhuspladsen. Her bor du både tæt på byliv, grøn natur samt vand.

Ejendommen: Særdeles charmerende rødstensvilla med betonsten på taget. Villaen er opført i 1934 på en 1.020 kvm. stor grund og byder på 138 kvm. boligareal samt meget brugbar kælder på 84 kvm. Endvidere byder ejendommen på en skøn have.

Indretning: Stueplan: Stor entré, 3 store stuer en-suite med pæne plankegulve og højt til loftet. Super hyggeligt køkken som nemt kan laves til køkken-alrum. Dejligt viktualieskab/rum som evt. kan udnyttes til et lille gæstetoilet.
1.sal: Kæmpe opholdsstue med udgang til stor balkon/terrasse med panorama udsigt til vandet. 2 fine soveværelser samt pænt badeværelse.
Kælder: 3 gode disp. rum, det ene med opgang til haven samt badeværelse. Dejligt værksted. Kælderen er brugbar til rigtig mange ting og har en god højde samt fremtår meget tør. Et særdeles charmerende hus med meget sjæl og en unik beliggenhed som sjælden udbydes. Skynd dig og ring for en fremvisning.

Varme:
Naturgasfyr


Detaljer:
- Fantastisk udsigt til vandet
- Unik beliggenhed i Strandmark.
- Et særdeles charmerende hus med meget sjæl.
- Skøn stor grund på 1.020 kvm.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.