Rødovrevej 315, 1. TH., 2610 Rødovre

Fin centralt beliggende 3-vær med altan samt 2 toiletter!

Område: Centralt beliggende i gåafstand til skole, institutioner, supermarkeder, bager, træningscenter, caféliv og grønne arealer med bl.a. Krogbjergparken hvor man kan nyde naturen og løbe en tur ad stisystemer til Damhussøen.

Ejendommen: Ejendommen er opført i gule sten i 1967, den består af 3 blokke med 3 etager med i alt 132 ejerlejligheder. Ejendommen er først opført med 2 etager, men i 2001 blev der opført 24 taglejligheder da ejendommens tag skulle udskiftes. Til lejligheden følger et kælderrum, derudover er der fælles: vaskeri, parkering, cykelkælder, værksted, barnevognsrum og legeplads.

Varme: Fjernvarme/blokvarme

Indretning: Fin entré med dørtelefon og lyst laminatgulv, lyst køkken med hvide skabslåger, nyere termovindue, opvaskemaskine og lyst laminatgulv, fordelingsgang med parketgulv, et fint værelse med parketgulv, gæstetoilet med terrazzogulv og hvide vægfliser, rummelig lys stue med parketgulv, større vinduesparti samt udgang til overdækket sydvendt altan, stort soveværelse med parketgulv og walk-in closet, fra soveværelse er der adgang til rummeligt badeværelse med badekar, terrazzogulv og hvide vægfliser.

En særdeles fin og veludnyttet 3 værelses lejlighed centralt beliggende!

Detaljer:
- Sydvendt altan
- 2 toiletter
- God planløsning
- Eget kælderrum
- Tæt på caféliv samt grønne arealer

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.