Vestkærs Alle 10, 2650 Hvidovre

Rødmurstensvilla beliggende i det skønne Risbjergskvarter

Område
Ejendommen er beliggende i det skønne Risbjergkvarter. Få min. gang fra den dejlige Vigerslevpark og Hvidovre Stadion. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådshavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Stationscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun 8 km. indtil Rådhuspladsen.

Ejendommen
Huset er fra 1935 opført i røde mursten, tilbygget i 1994. Beliggende på en ugeneret grund på 787 kvm med dejlig have med flere træer. Huset har en skøn hævet træterrasse med plantekasser og en lille pool. Der er et brugbart udhus på 45 kvm til værksted eller diverse hobbyer, et drivhus/orangeri i forlængelse heraf, overdækket indkørsel og derudover et fedt mindre udhus benyttet som lydstudie.

Indretning
Stuen: Vindfang med trappe op til hoveddøren, entre, fordelingsgang med adgang til badeværelse med vindue, god skabsplads, hvide gulvklinker og badekar, trappe ned til kælder, stort værelse med lysindfald fra to sider, et fint kontorrum/værelse, stue/værelse med parketgulv og dobbeltdøre til gang, åbning med indbygget reol indtil det charmerende køkken med masser af skabsplads, en spiseplads samt udgang til træterrasse. Værelse/kontor med udgang til egen terrasse, franske dobbeltdøre indtil stor lys stue med parketgulv samt udgang til træterrassen.

Kælder: Stort disponibelt rum med klinker og et walk-in skab, badeværelse med hvidt klinkegulv samt bruseafsnit, bryggers med bord med vask, vaskesøjle, klinkegulv samt skabsplads.

Detaljer
- God beliggenhed i Risbjergkvarteret
- Lukket have
- Stort brugbart udhus
- Mange kvm.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.