Batterivej 10A, 2650 Hvidovre

Bo med Københavns gamle befæstningsværk som nabo!

Historie:
Avedøre Batteri kunne i krigstilfælde lukke indsejlingen gennem kalveboderne til Københavns Havn. Batteriet med tilhørende vandgrave blev anlagt i 1892.
Batteriet blev solgt og udstykket i begyndelsen af 1920-erne, da forsvarsanlægget for længst var forældet. Husene er bygget direkte oven på det militære anlæg, hvilket giver dem
en sjov charme.
Batteriet er i hovedtræk velbevaret, men kanonstandpladserne og ammunitionsmagasinerne er overbygget.
Batteriet udgør en enestående villaenklave med vandgrave på tre sider.

Område:
Ejendommen er beliggende på en privat grusbelagt villavej i Hvidovre direkte ud til grønne områder, idyl med udsigt til vand på begge sider af huset med rigt fugleliv. Få min. gang fra off. transport, indkøbsmuligheder og skole m.m. Hvidovre kommune har det hele: Dejlig lystbådhavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. indtil Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Dejligt halvt dobbelthus i 2 plan på 170 kvm. Ejendommen er opført i 1964. En utrolig spændende ejendom. Ejedommen er beliggende på en 706 kvm. skøn ugeneret grund med solterrasse og udhus.

Indretning:
Stueplan: Stor venlig entré med klinkegulv og gulvvarme samt svungen trappe op til førstesalen, pænt nyere toilet med væghængt toilet, disponibeltrum med klinkegulv samt gulvvarme, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler (kunne evt. benyttes som ekstra værelse), fyrrum med pillefyr.

1. sal: Stor åben repos med parketgulv under tæppe, værelse med parketgulv og balkon med udsigt til vandet, pænt flisebadeværelse med bruseafsnit og gulvvarme samt halogenbelysning i loftet, stort værelse med indbygget skab og parketgulv samt balkon med udsigt til vandet, værelse med vinduesparti mod have, stor opholdsstue og køkkenalrum med malet trægulv, køkkenet er lyst og nyere med en kogeø og udgang til den skønne have. Der er desuden et fantastisk lysindfald på 1. salen.

Varme: Pillefyr

Detaljer:
- Enestående villaenklave med vandgrave på 3 sider
- Stilfærdig og rolig beliggenhed i naturskønne omgivelser
- Lavt varmeforbrug
- Spændende historik
- Mulighed for at have en lille båd liggende
- Privat grusbelagt villavej
- Nyere køkken og badeværelse

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.