Johannevej 8A, 2970 Hørsholm

Flot klassisk fuldmuret villa i 2 plan på 184 etagemeter beliggende i hjertet af Hørsholm!

Flot klassisk fuldmuret villa i 2 plan på 184 etagemeter beliggende i hjertet af Hørsholm!

Ejendommen:
Flot villa på 184 kvm. opført i gule mursten med rødt tegltag og mahogni vinduer med termoruder. Ejendommen er opført i 1963 og er beliggende på en ugeneret grund på 800 kvm. med stor græsplæne som baghave og en skøn forhave/gårdrum hvilket skaber et hyggeligt gårdmiljø med plads til både eftermiddagskaffen ved cafébordet og kunne lufttørre tøjet.
Her er plads til både børnenes leg og de grønne fingre samt hygge på terrassen med udsigt over baghaven.

Område:
Ejendommen er beliggende tæt på hverdagens bekvemmeligheder med indkøb, skole og skøn natur rundt om hjørnet. Den klassiske villa ligger på Johannevej, der er en yderst attraktiv og børnevenlig villavej i hjertet af Hørsholm. Uanset hvilken vej gåturen fører dig, vil du indenfor få hundrede meter være ved utallige indkøbsmuligheder eller naturens herligheder. Inden for 400 m finder du Hørsholm Midtpunkt, og længere nede af vejen følger Kongevejscentret.
Blot 500 m fra villaen ligger børnehaver og Hørsholm Skole. Naturen i området er storslået med Hørsholm Kirke, der omkranses af Hørsholm Slotspark. I nærheden finder du også den skønne skov, Rungsted Hegn, og 10 minutters cykeltur væk ligger det livlige Rungsted Havn og badestrand.


Indretning:
Villaen på 184 etagemeter er bygget i 2 plan med en særdeles veludnyttet høj og lys kælder, der giver familien plads til at fordele sig over de mange anvendelige rum. De 2 plan giver plads til ro for hele familien og de mange rum mulighed for at udfolde hobbyen.

Entre/fordelingsgang med parketgulv og trappe til kælder, ældre flisebadeværelse med bruseafsnit, værelse med parketgulv og udgang til den lækker errasse, værelse med indbygget skab og parketgulv. Pænt hvidt køkken ligeledes med parketgulv, stor vinkel med plads til spiseafsnit. Stuen har parketgulv og udgang til den hyggelige flisebelagt gårdhave.

Høj tør og lys kælder: Mellemgang med stort indbygget skab og trappe til stueetage samt udgang til den dejlige baghave. Værelse, soveværelse med gulvvarme. Lækkert flisebadeværelse fra 2014 med bruseafsnit og gulvvarme. Stort disponibelt rum/ værksted og fyrrum med nyere naturgasfyr. Der er klinkegulve i hele kælderen fra 2010.

Ejendommen fremstår meget velholdt og er indflytningsklar.

Opvarmning:
Naturgasfyr fra 2014


Detaljer:
- Super beliggenhed
- Mahogni døre og vinduer i hele huset
- Alle indvendige døre er skiftet i 2015
- 2 badeværelser, det ene fra 2014
- Velanlagt og ugeneret have
- Muret garage på 30 kvm. med nyt tag fra 2017
- Lækker terrasse med glasinddækning fra 2012
- El-markise på terrasse og mod gårdrum

Ejendommen skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.