Kirkebroen 43, 2650 Hvidovre

Dejlig villa beliggende på fantastisk grund i Hvidovre Nord!

Område:
Ejendommen er beliggende på en meget stille og børnevenlig villavej i det skønne Hvidovre Nord med gåafstand til Hvidovre Torv og den gamle kirke. Tæt på den dejlige Rebæk Sø, Hvidovre Station, indkøbsmuligheder, skole m.m.. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. til Rådhuspladsen.

Ejendomme:
Ejendommen er opført i gule mursten med termoruder og tegltag. Boligen er beliggende på en skøn ugeneret grund på 838 kvm. Villaen er indrettet i 3 plan og har et boligareal på 168 kvm. incl. kælder plus 30 kvm. havestue. En meget høj brugbar kælder som fremstår meget tør. Skøn stor flisebelagt indkørsel.

Indretning:
Stueplan: Entre med parketgulv, dejligt stort køkken-alrum med parketgulv og trappe til kælder, rummelig stue med godt lysindfald, parketgulv, brændeovn trappe til 1. sal samt udgang til havestuen. Havestuen er på hele 30 kvm. og har fint trægulv og udgang til skøn træterrasse hvorfra der er trappe ned til den dejlige have.

1.sal: Repos med trægulv, 2 gode soveværelser begge med trægulv og franskaltan og det ene med indbygget skab. Flot badeværelse fra 2007 med bruseafsnit, halogenbelysning i loftet samt gulvvarme.

Kælderen: stort depotrum/værelse med klinker og gulvvarme mellemgang med egen ind/udgang samt adgang til bruseafsnit, toilet, bryggersafsnit med vaskemaskine og tørretumbler samt godt med skabsplads samt håndvask. Værksted/fyrrum med naturgasfyr.

Opvarmning:
Naturgasfyr

Detaljer:
- Super beliggenhed i Hvidovre Nord
- Nyere køkken og badeværelse
- Fantastisk havestue
- Der er mulighed for at udnytte 2. salen

Ejendommen skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.