Dalumvej 14, 2650 Hvidovre

Skøn villa i Hvidovre Nord på hele 234 kvm.

Område:
Ejendommen er beliggende i det skønne Hvidovre Nord, tæt på Hvidovre Torv og den gamle kirke. Få min. gang fra den dejlig Vigerslevpark, Hvidovre Station, indkøbsmuligheder, skole m.m.. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Stationscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. indtil Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Ejendommen er en dejlig bungalow i mursten med nyere lavenergiruder og Decratag. Ejendommen er fra 1936 og er tilbygget i 1977, den er beliggende på en 720 kvm. skøn grund, med en ugeneret velanlagt have med bl.a. carport, overdækket terrasse drivhus m.m.

Indretning:
Indeholder: Entré med nedgang til kælder, 2 gode værelser, toilet med mulighed for badeværelse, 2 stuer en-suite hvor der fra den ene er udgang til den skønne overdækket terrasse med udsigt over den dejlige have. Mellemgang til køkkenet har indbygget skabe, stort flot spisekøkken.

Kælder: Stort disponibelt rum, fordelingsrum med ud-/indgang fra haven, endnu et stort disponibelt rum, viktualierum, fyrrum/badeværelse med bruseafsnit, stort værksted.

Varme:
Oliefyr

Detaljer:
- God beliggenhed
- Meget charmerende og velanlagt have
- Nyere lavenergiruder fra 2015
- Nyere tag

EJENDOMMEN SKAL SES !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.