Schradersvej 10, 2650 Hvidovre

Skøn murermestervilla i 3 plan beliggende i Strandmarkskvarteret

Område: Ejendommen er beliggende i den gode ende af det skønne Strandmarkskvarter som er et fredeligt og børnevenlig område, med Kystagerparken som nabo samt skole og fritidscenter m.m. indenfor gåafstand. Der er desuden kun få min. gang til Åmarken st., havnen og indkøbsmuligheder. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Stationscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km ind til Rådhuspladsen. Her bor du både tæt på byliv, grøn natur samt vand.

Ejendommen: Flot murermestervilla i rødesten med tegltag. Villaen er opført i 1932 på en 969 kvm stor grund og byder på 154 kvm boligareal, kælder på 86 kvm samt en garage på 20 kvm. Endvidere byder ejendommen på en skøn have med stor overdækket terrasse.

Indretning: Stor entré, badeværelse med kar og fordelingsgang. Fint køkken med god skabsplads. 3 skønne lyse stuer en-suite, den ene stue er med karnap og udgang til den dejlige ugeneret have. 1.sal: Repos, toilet samt 3 gode lyse soveværelser. Dejligt stort forældresoveværelse med udgang til skøn balkon. Kælder: 3 gode disp. rum, det ene med opgang til haven samt toilet. Dejligt værksted. Kælderen er brugbar til rigtig mange ting og har en god højde samt fremtår meget tør.

Varme:
Oliefyr

Detaljer:
- Fantastisk beliggenhed i Strandmark.
- Nyere termoruder i hele huset.
- Tegltaget er blevet understryget for nogle år siden.
- Et særdeles charmerende hus med meget sjæl.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.