Perlevej 62, 2650 Hvidovre

Smukt træbleklædt villa på Perlevej

Område:
Ejendommen er beliggende i det skønne Strandmarkskvarter, et stille og børnevenlig område, tæt på Langhøj Parken, skole, fritidscenter m.m.. Få min. gang til Frihedens Station, havnen og indkøbsmuligheder. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. ind til Rådhuspladsen.

Ejendommen:
1-plans villa på 117 kvm. opført i 1959. Boligen er beliggende på en skøn ugeneret grund på 751 kvm. med carport og udhus.

Indretning:
Entre, fordelingsgang med parketgulv, et fint værelse, badeværelse med lyse fliser, pænt størrelse soveværelse, stor stue i parketgulv med udgang til forhave og en terrasse, spiseafsnit i pæne klinker som fortsætter ind i køkkenet i åben forbindelse med stue, pænt hvidt køkken med lys indbygget i ovenhængene skabe, bryggers med køkkenskabe og vaskemaskine, udgang til overdækket terrasse lukket af imod indkørsel med dør, åbent ud til baghave, anneks med to gode værelser hvoraf det ene har egen udgang til have, pænt toilet. Lækker have med afskærmet udendørsspa.

Varme: Fjernvarme

Detaljer:
- Smuk ejendom
- Lækker stor overdækket terrasse
- Skøn have med udendørsspa
- Fedt beboeligt anneks til de større børn eller gæster
- Termoruder 2011

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.