Markleddet 25A, 2650 Hvidovre

Eftertragtet rækkehus i Hvidovre Nord!

Område:
Ejendommen er beliggende på lukket vej i det skønne Hvidovre Nord - tæt på den dejlige Rebæk Sø og få min. gang fra Hvidovre Torv og den gamle kirke, samt et stenkast fra Hvidovre Station, Stationscenter og skole m.m. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, svømmehal gode indkøbsmuligheder og så er der kun ca. 8 km. indtil Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Ejendommen er et skønt rækkehus i 3 plan på 198 kvm. inkl. kælder. Boligen er opført i 1950 i røde mursten med rødt tegltag og termoruder. Rækkehuset er beliggende på en 354 kvm. skøn grund. Forhaven er utrolig charmerende med bl.a. carport, fliseterrasse, græsplæne og div. hyggelige bede. Baghaven er også rigtig hyggelig.

Indretning:
Stueplan: Stor entré med trappe til første sal og kælder, pænt badeværelse med bruseafsnit, fint spisekøkken, 2 dejlige stuer, den ene med udgang til baghaven.
1. sal: repos, stort soveværelse hvor der er mulighed for at opdele det til 2 værelser. Badeværelse med badekar, soveværelse.
Kælder: Fordelingsrum med trappe til stueplan og udgang til forhaven. Disponibelt rum med vask, fyrrum med naturgasfyr og udgang til baghaven, værksted samt stort disponibelt rum. Kælderen fremstår tør og rummelig.

Et charmerende rækkehus med en eftertragtet beliggenhed.

Varme:
Nyere naturgasfyr

Detaljer:
- God beliggenhed.
- Kælderen kan godt bruges til beboelse, men er ikke godkendt til det.
- På 1. sal er der parketgulve på repos og værelserne.
- De 2 stuer har tæppe på med trægulv under.

EJENDOMMEN SKAL SES!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.