Storegade 8, 2650 Hvidovre

Charmerende 2-længet ejendom beliggende i Avedøre landsby!

Område:
Ejendommen er beliggende i den charmerende Avedøre landsby tæt på marker og grønne områder, stort naturområde med bl.a. heste, køer og får, tæt på ridecenter, boldbaner, idrætscenter. Få min. gang til offentlig transport, skole, daginstitutioner m.m. 5-10 min til Hvidovre Havn & Brøndby Havn, gode indkøbsmuligheder og så er der kun ca. 8 km. ind til Rådhuspladsen.


Ejendommen:
Lækker 2-længet ejendom i 2 plan på 174 kvm. plus 1. sal på ca. 30 kvm. og havestue. Ejendommen er opført i mursten som er puset og har termoruder og sort glaseret tegltag med kobbertagrender, det er beliggende på meget stor og ugeneret grund på 1.104 kvm med masser af solterrasser og et have anlæg der bare er super lækkert. På grunden er der endvidere stor isoleret udhus samt brændeskur og et stort pakeringsareal med Rådhusbelægning.

Indretning:
Entre med trægulv, fordelingsgang med klinkegulv med gulvvarme, lækket flisebadeværelse fra 2008 med spa og bruseafsnit samt gulvvarme og halogenbelysning i loftet, godt værelse med parketgulv og halogenbelysning i loftet, pænt køkken i bøg med mosaikbordplade og fritlæggende bjælker. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen som har klinkegulv med gulvvarme og fritlæggende bjælker samt udgang til den skønne have. Ejendommens anden flisebadeværelse er også fra 2007 og har et stot bruseafsnit og har også gulvvarme. Bryggers med oliefyr, samt vaskemaskine og tørretumbler, stor stue/værelse med klinkegulv med gulvvarme og loft til kip samt adgang til en hems som kan bruges til kontor eller soveværelse. Havestue med udgang til haven.
1. sal består et repos og 2 værelser. Et rigtigt hyggeligt hus med en fantastisk beliggenhed.

Varme:
Oliefyr

Detaljer:
* 2 lækre badeværelser
* Fantastisk beliggenhed
* Stort pakeringsareal til f.eks både, hestetrialer m.m.
* Fantastisk have
* Ejendommen skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.