Rebæk Søpark 3, 9. 903., 2650 Hvidovre

1-vær. lejlighed med fantastisk udsigt over København

Området
Med en bolig i Rebæk Søpark, kunne du ikke være placeret mere centralt. Lige ved indkøbsmuligheder og få skridt til Rødovre Station. Herfra er der kun 13 min. til KBH H. Hvidovre Hospital og politiskolen er også beliggende med meget kort afstand. Selvom Rebæk Søpark ligger centralt, er det vigtigt at nævne de flotte grønne område som Rebæk Sø og Brøndby Skov, som virkelig giver et indtryk af frihed for storbyen.

Ejendommen
Opført i 1972, har elevator, dørtelefon, aflåst cykelparkering, mulighed for hybridnet/bredbånd, vaskeri og legeplads. Der er desuden gode parkeringsforhold på stor fælles parkeringsplads.

Boligen
Entre med garderobeskab. Badeværelse med badekar og brus. Køkken med hvide elementer. Stor stue hvori der er blevet etableret en væg som fungerer som et soveværelse. Fra stuen er der udgang til denne dejlige altan* med den mest fantastiske udsigt over København. Boligen er oplagt for dig som er førstegangskøber eller forældrekøb.Her får du en attraktiv og indflytningsklar lejlighed med en unik beliggenhed.


Varme
Fjernvarme

Detaljer
*Altanen er en brandaltan/flugtvej og skal til enhver tid være ryddet og farbare
- Bemærk at der ikke er hjemfaldspligt på boligen
- Udsigt over København
- Oplagt til forældrekøb og førstegangskøbere
- Billig lejlighed
- Central beliggenhed
- Lave ejerudgifter
- Kan overtages hurtigt

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.