Sydkærsvej 43, 1., 2650 Hvidovre

Helt fantastisk villalejlighed med udsigt direkte til Vigerslevparken

Område:
Ejendommen er beliggende i det skønne Risbjergkvarter lige ud til Vigerslevparken og meget tæt ved den meget eftertragtet Risbjergskole m.m. Hvidovre kommune har det hele: Dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. indtil Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Boligen er en super charmerende villalejlighed på 72 m2 samt hems på ca. 20 m2 (gulvareal). Desuden er der eget kælderrum samt stort privat depotrum i garagen. I kælderen er der også fælles vaskerum. Ejendommen fra 1957 har fliset facade, tegltag og termoruder. Boligen er beliggende på en skøn stor ugeneret grund på 683 kvm. som er opdelt, så man har adgang direkte fra lejligheden og ned til sin private have. Stor fælles indkørsel med god parkeringsplads. En villalejlighed med utrolig meget sjæl og en sjælden udbudt ejendom.

Indretning:
Entre med med opgang til lejligheden. Dejlig lys fordelingsgang, smukt nyere køkken med god skabsplads og i åben forbindelse med opholdsstuen/spisestuen med udsigt direkte til parken. Fra stuen er der opgang til en meget hyggelig hems, som i dag bruges til hjemmekontor/hobbyrum. Fra køkken er der udgang til en helt fantastisk terrasse ligeledes med udsigt til parken og nedgang til privat have. Dejligt flot og rummeligt badeværelse med brus samt 2 gode soveværelser med skønt lysindfald.
Kælder: Eget kælderum og fælles vaskerum.

Varme:
Naturgasfyr

Detaljer:
- Unik beliggenhed i Risbjergkvarteret
- Charmerende lejlighed med utrolig meget sjæl.
- Skøn terrasse med udsigt lige ud til parken.
- Tæt ved Risbjergskolen.
- Fremstår særdeles velholdt med bl.a. nyere køkken og badeværelse
- Hems på 2.sal med mange anvendelsesmuligheder

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.