Næsborgvej 64, ST. TH., 2650 Hvidovre

Super lækker 3 værelses lejlighed på 81 kvm. med stor altan

Område:
Bebyggelsen er beliggende lige op af Vigerslevparken, kun få min. gang fra Hvidovre Torv med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder, Hvidovre Station og Hvidovre Stationscenter. Der er desuden ikke langt til off. transport.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i flot gulstens ejendom fra 1966, med bl.a. ny termoruder og nyere tag. Ejendommen har gode fælles faciliteter. Bl.a. stort fællesvaskeri, cykelkælder, gode parkeringsmuligheder og fantastiske store tilhørende grønne fællesarealer, der bl.a. støder op til Vigerslevparken.

Lejligheden:
Boligen fremstår i særdeles god stand, med bl.a. nyere køkken og badeværelse. Lejligheden er bestående af en lys og venlig entré med parketgulv, stort soveværelse med stukloft. Stort flot hvidt spisekøkkenet med parketgulve med alt i hårde hvidvarer. Fint nyere flisebadeværelse med bruseafsnit og vaskemaskine. Stor lys stue med parketgulv, stukloft og plads til både sofagruppering og spiseafsnit. Fra stuen er der adgang til soveværelset med tæppe/parketgulv, samt lille depotrum.En rigtig lækker lejlighed, som bestemt er et besøg værd!

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Ekstra stor 3 værelses lejlighed på Næsborgvej på 81 kvm.
- Stor altan
- Nyere spisekøkken og badeværelse
- Eget kælderrum
- Gode parkeringsmuligheder

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.