Teglholm Allé 9G, ST. TH., 2450 København SV

Fantastisk lejlighed med stor privat have/terrasse og en unik beliggenhed

Lejligheden er super godt beliggende på Teglholmen, med sine mange kanaler og unikt maritime miljø, der indbyder til badning i havnen, vandsportsaktiviteter og gåture. Kvarteret har gennemgået en stor udvikling de seneste par år, og i dag opleves det som et helt fantastisk område at bo i. Indenfor kort afstand er der adgang til indkøbsmuligheder (Netto, Irma, Spar), caféer, restauranter, grønne områder, eftertragtet skole og daginstitution, havnemiljøet samt offentligt transport. Ligesom du på cykel hurtigt kan nå ind til Indre By. I år 2024 kommer Sydhavnsmetrolinje.

Skønt gårdmiljø med grønne områder. Virkelig hyggelig og socialt gårdmiljø med masser liv, hvor der normalt afholdes to fællesarrangementer om året. Der medfølger 2 parkeringslicenser til gratis parkering på ejendommens p-plads. Desuden barnevognsrum/opbevaring til kajakker.

Boligen er beliggende i den velfungerende ejerforening, E/F Westside. Her får du 2 store soveværelser samt en stor stue og flot Poggenpohl køkken ud i et. Med det gode lysindfald gennem de store vinduespartier med mørkt træ i begge sider af lejligheden, vil lejligheden altid være lyst op. Lejligheden har en suveræn privat have/terrasse, hvor du kan nyde solen og få en masse gode stunder. Der er udgang direkte fra terrasse til gård hvilket gør lejligheden ideel til småbørns familier. I de varme dage kan du åbne terrasse dørene helt op i stuens fulde bredde. Derudover byder lejligheden også på en stor og åben entré, og et stort badeværelse med brus samt rummelig depotrum. Denne lejlighed har tilvalg som bl.a. træ som paneler, Zebrano bordplade i køkkenet og induktion.

Her får du en super lækker lejlighed med privat have/terrasse, som sjælden udbydes til salg. Ring og bestil en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.